Konekuljetus

Kuljetamme vuokratut ja myydyt työkoneet joustavasti omalla kuljetuskalustollamme. Lisäksi kuljetamme asiakkaille erilaisia kappaletavaroita, rakennustarvikkeita, vaihtolavoja, maa-aineksia – melkeinpä mitä tahansa. Kauttamme järjestyy myös isojen työkoneiden siirrot tehokkaasti ja turvallisesti sovitussa aikataulussa.

Varaa kuljetus

9S5A7104

Luotettava työkoneiden kuljetuspalvelu kaiken kokoisiin tarpeisiin

Koneiden kuljetus kannattaa jättää kokeneiden ammattilaisten tehtäväksi. Kokeneen kuljetuspalvelumme avulla varmistat, että kuljetuksesi tulee perille onnistuneesti sovitussa aikataulussa. Kuljetamme kauttamme vuokrattujen ja ostettujen työkoneiden lisäksi monenlaista kappaletavaraa, vaihtolavoja, maa-aineksia ja rakennustarvikkeita Kaakkois-Suomen alueella. Lavettiperävaunumme mahdollistaa isojenkin koneiden kuljetuksen aina 30 t saakka.

IMG-20231110-WA0002

Konekuljetus

Trukkien, maanrakennuskoneiden, pienkoneiden ja kaivinkoneiden lisäksi kuljetamme näppärästi myös kaiken kokoiset henkilönostimet sekä lisälaitteet.

Vetoauto
  • lavakoko 7 x 2,55 m
  • 17 t kuormaa
  • lastauskorkeus 1,4 m
 
Lavetti
 
  • lavakoko 11,8 x 3 m
  • 30 t kuormaa 
  • lastauskorkeus 0,9 m

Varaa kuljetus

Tavarakuljetus

Hoidamme tavarakuljetukset sekä raskaimmatkin materiaalikuljetukset sekä vaihtolavatoimitukset vaivattomasti perille asti. Monipuolinen kalustomme voi kuljettaa lähes mitä tahansa.

Varaa kuljetus

IMG-20231110-WA0009

Varaa kone- tai tavarakuljetus

Jarkko Vesikko
Koneiden kuljetukset
Puh. 040 660 2713
jarkko.vesikko@ktpalvelu.fi