konevuokraus

Konevuokraamomme vuokraa laadukkaat trukit sekä muut tarvittavat työkoneet yritys- ja yksityisasiakkaille niin pitkään kuin lyhytaikaiseen tarpeeseen lähes 30-vuoden kokemuksella. Kokonaisvaltainen työkoneiden vuokrauspalvelu takaa, että vuokrattu kalusto toimii ja vastaa ajantasaisesti yrityksenne tarpeisiin. 

Tutustu laitteistoon

9S5A7034
1

Helppo ja varma valinta

Vuokrattu työkone on helppo, varma ja huoleton valinta yrityksen konetarpeeseen. Käytössänne on aina turvallinen ja toimintavarma kalusto. Me hoidamme vuokrakaluston ajantasaisen huollon sekä vastaamme laitteiston toimivuudesta ennakoitavaan kuukausihintaan. Konerikon sattuessa toimitamme toimivan sijaiskoneen nopeasti käyttöönne, jotta tuotannon pitkiltä katkoilta vältytään.

2

Vapauta pääoma

Vuokrattu kalusto ei sido yrityksenne pääomaa erilaisiin koneisiin, vaan voit keskittää pääoman liiketoiminnan investointeihin ja muihin kuluihin. Selkeän kuukausihinnoittelun ansiosta tiedät mistä maksat ja kuinka paljon!

3

Tarkoituksen­mukainen kalusto

Asiantunteva henkilökuntamme kartoittaa tarpeisiinne sopivan kaluston ja opastaa koneen turvalliseen käyttöön. Lisäksi kaluston vaihto onnistuu tarvittaessa joustavasti, jos liiketoiminnan tarpeet muuttuvat.

4

Selkeä elinkaarikustannus

Vuokratulla työkoneella tiedät tarkkaan, mitä laitteiston käyttö yrityksellenne maksaa – ei yllätyskuluja. Vuokrahintaan sisältyvät kaikki laitteiston huollot ja korjaukset matkakuluineen.

truk

Vaivaton kuljetuspalvelu

Tarvittaessa kuljetamme vuokratun työkoneen vaivattomasti luoksenne vuokrasuhteen pituudesta riippumatta.

Konevuokraus vaativaankin tarpeeseen

Työkoneiden elinkaari oikein huollettuna on vuosien mittainen. Tässä ajassa yrityksen tarpeet sekä tilat saattavat muuttua moneen kertaan. Vuokrattu työkone onkin kustannustehokas ja huoleton valinta niin pitkään, lyhytaikaiseen kuin alati muuttuvaankin tarpeeseen. Vuokraamme jo yli 350 laitetta ja täydennämme valikoimaamme tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan. Laajaan valikoimaamme kuuluu mm. trukit, pyöräkuormaajat, maarakennuskoneet, sellu- ja rullankäsittelylaitteet, henkilönostimet, pienkuormaajat sekä kaivinkoneet. Vuokrattavat työkoneet ovat varusteltu tehtävään vaadituilla lisälaitteilla. Perehdytämme aina vuokraamamme kaluston käytön asiakkaan henkilökunnalle. Tällä varmistamme oikeat ja turvalliset työskentelytavat. Lisäksi kuljetamme vuokratun laitteen vaivattomasti luoksesi vuokrasuhteen pituudesta riippumatta.

Pitkäaikainen vuokraus

Työkoneen pitkäaikainen vuokraaminen on helppo ratkaisu kokonaisvaltaisen vuokrauspalvelun ansiosta ja vapauttaa pääoman liiketoiminnan muihin menoihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kartoittaa yrityksenne tarpeet, vuokraa sopivan kaluston sekä vastaa laitteiston toimivuudesta ja huollosta ennakoitavaan kuukausihintaan. Päivitämme kaluston yrityksenne tarpeiden muuttuessa. Pidemmän korjausajan vaativan konerikon sattuessa, hoidamme toimivan sijaiskoneen nopeasti käyttöönne. 

9S5A7339
9S5A7083

Lyhytaikainen vuokraus

Kymen Trukkipalvelu Rent tarjoaa työkoneiden lyhytaikaista vuokrausta. Tämä on palvelumuoto esimerkiksi yksittäisten tuotantopiikkien tasaamiseen ilman pitkäaikaisia investointeja tai kotitalouksien hetkellisiin tarpeisiin. Lyhytaikaiseen vuokraan on sovitettavissa tarpeisiinne räätälöity huoltopaketti.

Tutustu Avant Rent -vuokrauspalveluun

Tutustu vuokrattavaan laitteistoomme

Vuokraamme jo yli 350 erilaista laitetta ja täydennämme valikoimaamme jatkuvasti tarpeen mukaan.

Hinnasto

Ota yhteyttä

Pitkäaikainen vuokraus

Ville Harinen
Vuokraus, sopimukset
Puh. 040 742 7516
ville.harinen@ktpalvelu.fi

Teemu Eerola
Myynti, vuokraus, Avant Rent
Puh. 040 530 0572
teemu.eerola@ktpalvelu.fi

Lyhytaikainen vuokraus

Patrik Kaukonen
Lyhytaikainen vuokraus, huoltokierrokset
Puh. 040 700 9076
patrik.kaukonen@ktpalvelu.fi