Myynti

Tarjoamme kattavat myynti- ja vuokraratkaisut konekaluston tarpeisiin vuosikymmenten kokemuksella. Laajasta myytävien työkoneiden valikoimasta löydät laadukkaat uudet laitteet sisä- ja ulkokäyttöön tunnetuilta tuotemerkeiltä. Me autamme sopivan koneen valinnassa sekä huoltotarpeen arvioinnissa. Voit myydä yrityksellenne tarpeettomaksi jääneet koneet kauttamme vaivattomasti eteenpäin.

TUTUSTU LAITTEISTOON

Uusi Työkone yrityksesi tarpeisiin

Joskus trukin tai muun työkoneen ostaminen on vuokrausta järkevämpi ratkaisu. Me konsultoimme oikean laitteen hankinnassa ja autamme löytämään laajasta valikoimastamme yrityksenne tarpeisiin vastaavan työkoneen huoltotarpeen arviota unohtamatta. Uusien laitteiden lisäksi valikoimastamme löytyy kattavasti myös käytettyjä vaihtokoneita. Perehdytämme aina myymämme kaluston käytön asiakkaan henkilökunnalle, jotta voimme varmistaa oikeat sekä turvalliset työskentelytavat.

Vaivattoman kuljetuspalvelumme avulla toimitamme ostetun työkoneen mielellämme luoksesi. Lisäksi välitämme niin uudet kuin käytetyt työkoneet yrityksenne puolesta kätevästi eteenpäin.

Osta uusi työkone vaivattomasti kauttamme. Autamme mielellämme oikean laitteen valinnassa!

Myytävät työkoneet

Myytävät vaihtokoneet

Myytäviin vaihtokoneisiimme voit tutustua Mascus ja Tori -palveluista. Kaikki myymämme vaihtokoneet ovat huollettuja ja laatutarkastettuja. 

Sopiva rahoitusratkaisu

Työkoneiden hankinta on usein varsin suuri investointi yritykselle ja vaatii rahoituksen tarkkaa suunnittelua. Tarjoamme mielellämme apua yrityksellenne sopivan rahoitusratkaisun hankinnassa.

Kysy rahoitusvaihtoehdoista!

Ville Harinen
Vuokraus, sopimukset
Puh. 040 742 7516
ville.harinen@ktpalvelu.fi

Lasse Kaukonen
Myynti, vuokraus, huolto, varaosat
Työnjohto Imatra
Puh. 044 548 4777
lasse.kaukonen@ktpalvelu.fi

Teemu Eerola
Myynti, vuokraus, Avant Rent
Puh. 040 530 0572
teemu.eerola@ktpalvelu.fi

Vesa Kaukonen
Aluemyyntipäällikkö Kuopio 
Puh. 040 018 0197
vesa.kaukonen@ktpalvelu.fi