Vaihtokoneet

Myytävien työkoneiden monipuolisesta valikoimastamme löydät uusien laitteiden lisäksi huolellisesti huolletut vaihtokoneet monilta tunnetuilta tuotemerkeiltä sisä- ja ulkokäyttöön. Kaikki vaihtokoneet ovat laatutarkastettuja kokeneiden ammattilaistemme toimesta. Voit myös myydä yrityksellenne tarpeettomikiksi jääneet työkoneet kauttamme vaivattomasti eteenpäin.

9S5A7180

Vaihtokoneet laadukkaasti huollettuna

Huolellisesti tarkastettu vaihtokone on usein loistava vaihtoehto uuden työkoneen hankinnalle. Valikoimastamme löydät käytetyt työkoneet monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin. Kymen Trukkipalvelun kautta myytävät vaihtokoneet ovat aina huollettu ja laatutarkastettu ennen myyntiä. Konsultoimme tarvittaessa oikean laitteen hankinnassa ja autamme löytämään yrityksenne tarpeisiin vastaavan vaihtokoneen huoltotarpeen arviota unohtamatta. 

Vaivattoman kuljetuspalvelumme avulla toimitamme ostetun vaihtokoneen mielellämme luoksesi. Lisäksi välitämme niin uudet kuin käytetyt työkoneet yrityksenne puolesta kätevästi eteenpäin.

Myytävät vaihtokoneet

Tutustu myytäviin vaihtokoneisiin alta Mascus ja Tori -palveluista. Tarvittaessa autamme mielellämme oikean vaihtoehdon valinnassa.

Sopiva rahoitusratkaisu

Työkoneiden hankinta on usein varsin suuri investointi yritykselle ja vaatii rahoituksen tarkkaa suunnittelua. Tarjoamme mielellämme apua yrityksellenne sopivan rahoitusratkaisun hankinnassa.

Kysy rahoitusvaihtoehdoista!

Ville Harinen
Vuokraus, sopimukset
Puh. 040 742 7516
ville.harinen@ktpalvelu.fi

Lasse Kaukonen
Myynti, vuokraus, huolto, varaosat
Työnjohto Imatra
Puh. 044 548 4777
lasse.kaukonen@ktpalvelu.fi

Teemu Eerola
Myynti, vuokraus, Avant Rent
Puh. 040 530 0572
teemu.eerola@ktpalvelu.fi

Vesa Kaukonen
Aluemyyntipäällikkö Kuopio 
Puh. 040 018 0197
vesa.kaukonen@ktpalvelu.fi