Kymen Trukki­palvelulle on myönnetty vuoden yrittäjä­palkinto

Imatran Seudun Yrittäjät myönsivät Kymen Trukkipalvelulle vuoden yrittäjäpalkinnon 15.2.2024.

DSC01795

Kokonaisvaltaista logistiikkapalvelua 30 vuoden kokemuksella

Paikallinen yrittäjöyhdistys valitsi Kymen Trukkipalvelun vuoden yrittäjäksi Imatran seudulla. Vuoden yrittäjän valinnalla Imatran Seudun Yrittäjät haluavat nostaa esiin paikallisia yrityksiä sekä rohkaista ihmisiä yrittäjyyteen.

1994 perustettu Kymen Trukkipalvelu on toiminut jo 30 vuoden ajan täysin kotimaisten ja kokonaisvaltaisten logistiikkapalveluiden tuottajana. Vuosien saatossa olemme laajentaneet toimintaamme voimakkaasti ja tällä hetkellä vuokraamme yli 300 laitetta ympäri Suomea. Toimipisteemme sijaitsevat Imatralla, Anjalankoskella, Haminassa, Simpeleellä ja Kuopiossa. 

Vastaamme esimerkiksi Stora Enson Imatran ja Anjalankosken tehtaiden sekä Metsä Board Simpeleen logistiikkakaluston kunnossapidosta. Kokonaisvaltaisen työkoneiden vuokrauspalvelun lisäksi huollamme ja myymme niin uusia kuin käytettyjäkin työkoneita.Tällä hetkellä liikevaihtomme on noin 7 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 30 työntekijää.

Lämmin kiitos Imatran Seudun Yrittäjille meille myönnetystä vuoden yrittäjäpalkinnosta! Lisäksi haluamme suuresti kiittää koko henkilökuntaamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, kun olette olleet mukanamme tukemassa liiketoimintamme kasvua.

Kuva ja video: Nestography