Sinun seuraava kumppanimme?

Yrityksillä on usein ongelmia, koska toiminnassa käytettävät laitteet ovat vanhoja ja epäluotettavia. Välillä työkoneet eivät toimi ollenkaan ja koko talo seisoo odottaen korjaajaa. Kokonaisvaltainen laitevuokrauspalvelumme rientää kuitenkin mielellään apuun ja pitää kalustosi toimintakunnossa vaikka 24h vuorokaudessa!

DJI_0136

Luotettavaa yhteistyötä 25-vuoden kokemuksella

Kaikki vuokrasopimuksemme alkavat alkukartoituksella. Alkukartoituksessa käymme läpi yhdessä asiakkaan kanssa toiminnan ongelmakohdat sekä määritämme asiakkaan tarpeet. Kartoituksen perusteella pystymme tekemään tarjouksen tehtävään soveltuvasta koneesta. Alkukartoituksen yhteydessä huomaamme usein, että osa vanhoista laitteista ovat sopimattomia asiakkaan todelliseen tarpeeseen.

Alkukartoituksen jälkeen teemme aina asiakkaallemme kustannuslaskelman vuokrauksesta syntyvistä kustannuksista esim. mitä koneen vuokraus maksaa viideksi vuodeksi. Vuokrasuhteen pituus määritellään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Kustannuslaskelmaan lisätään myös koneen määräaikaishuollot sekä kunnossapidon osuus. Lisäksi sovimme ennakoivista huoltotoimista, joilla takaamme laitteen moitteettoman toimivuuden.

Laitehankintojen yhteydessä koulutamme asiakasyrityksen henkilökunnalle työkoneen turvallisen ja tehokkaan käytön tapaturmien minimoimiseksi. Sopimuskauden aikana pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen ja kalustotarpeiden muuttuessa päivitämme työkoneet vastaamaan muuttuneita tarpeita.

Uusilla työkoneilla työnteko on mukavaa ja kehittyneen teknologian ansiosta usein myös huomattavasti tehokkaampaa. Lisäksi nykyaikaiset koneet ovat luotettavampia ja taloudellisempia työaikasäästöjen ansiosta. Voimme vaihtaa osan koneista myös sähköisiksi, jolloin asiakasyrityksen hiilijalanjälki pienenee. Sähkökoneiden huoltotarve on myös vähäisempi.

Onko yrityksellänne tarvetta kokonaisvaltaiselle työkoneiden vuokrauspalvelulle? 25-vuoden kokemuksella vuokraamme jo yli 350 laitetta ja tarvittaessa täydennämme valikoimaamme tarpeidesi mukaan. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.