Kymen Veturipalvelu Oy

Huollamme kaikki Kymen Veturipalvelun laitteet yrityksen pääasiallisena huoltokumppanina. Vasteaikamme on pieni ja tuotannonkatkokset minimaaliset.

mikko nikkinen_MG_9281

huollon tehokas yhteistyökumppani 

Kymen Veturipalvelu Oy yhdessä Imatran Veturipalvelu Oy:n kanssa on yksi Stora Enson logistiikkaratkaisujen luottokumppaneista. Kalusto koostuu vetureista, ajoneuvoyhdistelmistä, trukeista, kaivinkoneista, pyöräkoneista sekä erilaisista apulaitteista. Vuosikymmenten kartuttamalla kokemuksella pystymme palvelemaan asiakkaitamme luotettavasti ja tehokkaasti teollisuuden vaatimissa kuljetus-, varastointi-, vuokraus- ja kunnossapitopalveluissa. Monipuolinen kalustomme mahdollistaa vaativimmatkin kuljetus ja varastointitarpeet. 

Ratakunnossapitopalveluita ammattitaidolla jo vuodesta 1994

Kymen Veturipalvelu tarjoaa monipuolisia ratkaisuja ratakunnossapitoon, varastointiin ja kuljetukseen. Kymen Veturipalvelun toiminta lähti liikkeelle v. 1994 Imatran Veturipalvelusta, joka tarjosi veturivuokrausta. Tästä toiminta on vuosien saatossa laajentunut mm. logistiikkapalveluihin, konevuokraukseen sekä radan kunnossapitopalveluihin. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 63 henkeä pääasiallisesti Kaakkois-Suomen alueella. Varastotilaa on yhteensä 8 500 m², kahdessa hallissa. Kalustoa on monipuolisesti niin rata kuin tielogistiikkatoimintaan. 

Ratarinki konserniin kuuluvat Imatran Veturipalvelu Oy, Kymen Veturipalvelu Oy, Kaakon Veturipalvelu Oy, Kymen Trukkipalvelu Oy, Kaukorinki Oy, Kurottajakiinteistö Oy ja Ratarahti Oy.