Stora Enso - Imatra, Anjala, Inkeroinen

Olemme Stora Enson pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani. Vuokraamme Stora Ensolle uusia laitteita huoltosopimuksella sekä vastaamme ajoneuvokaluston kunnossapidosta 24/7.

Imatra_Mill_v2_1200x760_small

Pitkäaikaista yhteistyötä

Stora Enson Imatran ja Anjalan paperitehtaat sekä Inkeroisen kartonkitehdas ovat Kymen Trukkipalvelun pitkäaikaisimpia asiakkaita. Toimille Imatran ja Anjalankosken toimipisteiden liikkuvan kaluston kokonaisvaltaisena huoltokumppanina. Pidämme huolta myös palovesipumppujen ja varavoimalaitteiden toiminnasta. Huoltopalveluidemme vastuulla on kussakin tehdasintegraatiossa jo yli 200 erilaista laitetta.

Toimintaa kolmessa eri tehtaassa

Stora Enson Imatran tehdas on alueensa suurin tehdasyksikkö. Olemme vakiinnuttaneet asemamme Stora Enson luotettavana huoltopalveluiden tuottajana sekä vuokrakoneiden toimittajana. Kaiken tämän lisäksi hoidamme myös Stora Enson veturihuoltotoimintaa Kymen ja Imatran veturipalvelujen kautta.

Sekä Imatran ja Anjalan paperitehtaiden että Inkeroisten kartonkitehtaan kalustojen huolto- ja ylläpitotoiminnot edellyttävät jatkuvaa on-site mekaanikkotoimintaa. Mekaanikkomme osallistuvat jatkuvasti valmistajan koulutuksiin, ja olemme aina valmiita tarjoamaan ammattitaitoamme kalustohankintojen määrittelyssä. Uutena toimintamallina vuokraamme kaikki uudet koneet huoltosopimuksella ja vastaamme koneiden toiminnasta 24/7. Yhteistoiminnalla ja toistuvalla kehittämisellä varmistamme kaikkien näiden kolmen tehtaan kaluston jatkuvan toimintakyvyn ja ylläpidon.

stora_enso_logo_2011

10000+

suoritettua huoltoa
 

400+

konetta ajossa päivittäin